ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΛΙγα λΟγια για εμΑς

Η τεχνη των γευσεων

Ο Γιάννης Τόλης με εικοσαετή εμπειρία στην κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών γάμων, βαπτίσεων και μικρών ή μεγάλων εκδηλώσεων, δημιούργησε το 2015 το Δειπνολόγων Εστία Catering.  Με εφαλτήριο τις απαρχές της γαστρονομίας και έμπνευση από τους αρχιμάγειρες της αρχαιότητας, δημιουργεί ποιοτικά πιάτα, με περίτεχνες συνταγές και αγνά υλικά. 

Με την πιο έμπειρη ομάδα σεφ και το καλύτερο service, το Δειπνολόγων Εστία Catering, έχει φέρει εις πέρας εκατοντάδες επιτυχημένες εκδηλώσεις μέχρι σήμερα και μετρά χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.  

Δειπνολόγος

Δειπνολόγος ονομαζόταν στη αρχαία Ελλάδα ο σεφ (αρχιμάγειρας). Ο πρώτος δειπνολόγος ήταν ο Αρχέστρατος, ο οποίος θεωρείται και ο πατέρας της γαστρονομίας. Γνωστός σε όλη την αρχαία Αθήνα για τη συνταγή του  “λαβράκι καρυκευμένο με σίλφιο και καλυμμένο με γιδοτύρι”.

Εστία

Εστία, η θεά της οικογένειας, κατά τη μυθολογία. Αντιπροσωπεύει την ιδέα του άσβεστου πυρός, της φωτιάς που δεν σβήνει ποτέ και μας καλεί να μαζευτούμε γύρω από το ίδιο τραπέζι. Συμβολίζει την ενότητα, το φως, τη ζεστασιά που μας φέρνει κοντά. 

Δειπνολόγων Εστία

Στο Δειπνολόγων Εστία, ασπαζόμενοι το πολιτισμό και τη σοφία της αρχαίας ελληνικής κουζίνας, σας καλούμε σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στο χρόνο. Φέρνουμε κοντά εσάς και τους αγαπημένους σας, γύρω από την ίδια Εστία! Μαγειρεύουμε περίτεχνα πιάτα, με απλά υλικά και αυθεντικές γεύσεις, για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες catering υψηλών προδιαγραφών. 

Οι πιστοποιησεις μας

Όλα τα πιάτα μας, παρασκευάζονται αυθημερόν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στις Αχαρνές σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Για την παρασκευή των πιάτων μας χρησιμοποιούμε πάντα αγνές και ελεγμένες πρώτες ύλες, τις οποίες επιλέγουμε με προσοχή.

Το προσωπικό μας και οι υπεύθυνοι της κουζίνας μας, ακολουθούν πιστά τους κανονισμούς για την εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας έχει λάβει πιστοποιήσεις ISO 22000 και ISO 9001, οι οποίες εξασφαλίζουν και εγγυώνται υψηλή ποιότητα υπηρεσιών catering.

ΔΕΙΠΝΟΛΟΓΩΝ ΕΣΤΙA

Ταξίδεψτε μαζί μας στην Τέχνη των Γεύσεων

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

Scroll to Top